sunnuntai 28. elokuuta 2011

Sosiaalistamishommia ja kuvia!

Mauno nakkikoiralla on ollut paljon puuhaa viimeaikoina. Olemme halunneet totuttaa sen erilaisiin tilanteisiin ja paikkoihin ja ennen kaikkea siihen, että se kulkee aina mukana. Mauno on ollut mukana isäntäihmisen sukulaisissa maalla, jossa sillä oli leikittäjänä kolme tyttöä, nuorimmainen alle kouluikäinen. Leikit eivät olleet ihan rauhallisimmasta päästä, mutta pihalla Mauno pääsi osallistumaan juuri siltä etäisyydeltä, minkä katsoi sopivimmaksi. Kakkiranttali on ollut myös mökillä ja käynyt emäntäihmisen isän kotona, jossa se tietenkin hurmasi koko talon. Viimeisimpänä kokemuksena Mauno vietti kanssamme emäntäihmisen syntymäpäiviä, joissa vieraita oli kymmenkunta. Se lähti mukaan myös rantaan nuotiolle istuskelemaan, ja nukkui tyytyväisenä sylissä vilttiin käärittynä.

Kaikissa tilanteissa Mauno on käyttäytynyt oikein hyvin. Se ei hermoile vaan ottaa rennosti ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

Chillailija                            
Koirakontakteja meillä sen sijaan on ollut huolestuttavan vähän :( Täytynee laittaa facebookiin tai jonnekin kutsu pienille koirille suunntatuille leikkitreffeille. Haluamme nimittäin tietenkin, että Mauno sosiaalistuu myös koirakavereihin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin! Mauno jatkaa lattialla nenähommia, eli etsii ympäri kämppää piilotettuja juuston paloja. Tällä hetkellä se on kiipelissä rahin takana. Tilannetta seurataan ;)

Näin Mauno seisoi emäntäihmisen syntymäpäivänä.


Ei kommentteja: