tiistai 15. toukokuuta 2012

Erinomainen Mauno.

Kuten jo aiemmin vihjailin, veirailimme sunnuntaina Hamina Bastionissa kv-näyttelyssä. Esitin tällä kertaa Maunon itse, ja kaikki meni yllätyksekseni hyvin! Mauno liikkui kiltisti ja seisoi nätisti, ja oli muutenkin oikein reipas poika. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia koitoksia :)

Mauno pöydällä, kuvan on ottanut kasvattajan tytär.
Tuomarina näyttelyssä toimi Norjalainen Arne Foss, joka ainakin omasta mielestäni oli melko tiukka laatuarvosanoissaan. Maunon arvostelu oli seuraavanlainen (vapaa suomennos):

Kiva maskuliininen juniori. Hyvät mittasuhteet. Hyvänpituinen pää. Tyypilliset korvat. Ok underjaw (?? alaleuka ?? Onkohan tässä tarkoitettu alalinjaa?). Hyvä eturinta. Ok kulmautuminen edessä. Hyvä ylälinja ja hännänkiinnitys. Hyvä turkki. Liikkuu hyvin. Ystävällinen temperamentti. Tarvitsee vielä hieman aikaa.

En löytänyt arvostelusta oikeastaan mitään kovin huonoa, mutta ilmeisesti Mauno ei ollut tuomarin silmissä vielä valmis paras uros-kehään, koska SA:ta ei herunut. Ymmärtäähän sen, Mauno on kuitenkin vasta 11 kuukautta ja tämä oli sen toinen kerta virallisessa kehässä. Lopputulos oli siis ERI ja JUK1.

Näyttelyreissu oli kaikenkaikkiaan mukava ja onnistunut :) Tänään olisi viimeinen ilmoittautumispäivä Iittiin, saa nähdä tuleeko naputeltua Maunon tiedot lomakkeeseen... Onko lukijoilla näyttelysuunnitelmian kesäksi? Mitä mieltä yleisesti ottaen olette koko näyttelytouhusta?

3 kommenttia:

Mirkku kirjoitti...

Maskuliininen junioripa hyvinkin!:) Komea Mauno!

Minä olin ajatellut, että "ei ikinä näyttelyihin"! Nyt olen vähän lieventänyt näkökantaani. Taidetaan kokeilla ensin mätsäreissä ja jos siellä sujuu, ehkä sitten joskus käväistään jossain oikeassakin näyttelyssä, ihan hupimielessä siis.

Myrsky kirjoitti...

Olen ollut kahdessa näytelmässä ja yhdessä mätsärissä. Meijän äippä ei osaa esittää mua, joten mä venkoilen. Me mennään vielä heinäkuussa yhteen näytelmään, kun ollaa jo se maksettu, mutta äippä kyllä uhailee, että se on sitten siinä. Mut on kuulma ostettu kotikoiraksi ja äipällä ei ole osaamista, halua eikä aikaa mua näytelmäkouluttaa. Sullahan meni nyvin näyttelyssä.

Liisa kirjoitti...

Mirkku, Mauno kiittää! Meillä ekat mätsärit meni täydellisesti penkin alle, mutta näyttelyissä on sujunut paremmin :) Sinne vaan sekaan!

Myrsky, ei se ole mäyräkoira eikä mikään joka ei silloin tällöin vähän venkoile. Johan siulle noistakin näytelmistä tulee tuloksia alle, jos ei innostus riitä niin mitä sitä väkipakolla kehään pyörimään :) Meilläkin pidetään vähän taukoa ja mennään seuraavan kerran kun Mauno on vähän kasvanut, fyysisesti ja henkisesti.