lauantai 3. marraskuuta 2012

Homecoming.

Palasimme reissusta, hieman rähjääntyneinä ja paljon rentoutuneina. Aurinkoa lähdettiin etsimään ja se löytyikin, mutta vain hetkeksi. Pääsääntöinen lomasää oli vesisade. Onneksi kohde oli valittu siten, että tekemistä riitti kelistä huolimatta.

Se reissukuulumisista ja takaisin blogin päätähteen, eli Maunoon. Se oli hoidossa ollessaan tuhonnut valjaansa, TAAS! Tällä kertaa tuhoutuivat nämä heinäkuussa ostetut Topcanikset. Ajoitus oli mitä parhain, sillä valjaiden heijastimet olisivat näillä säillä tulleet todella tarpeeseen... Muutoin Mauno oli käyttäytynyt melkein kiltisti, mitä nyt vähän nakertanut sitä sun tätä ja käyttäytynyt toisinaan mäyräkoirasti, eli hieman sopimattomasti.


Emäntäihmisen loma jatkui vielä reissulta paluun jälkeenkin, joten Maunon ei ole tarvinnut ihan vielä palata arkeen. Vapaapäivät on käytetty sylissä pötkötellen ja tänään Mauno pääsi pitkästä aikaa leikkimään koirakavereidenkin kanssa. Riemua hieman rajoitti vesikeli, mutta oikein hyvät rallit Mauno sai silti aikaiseksi labbis- ja cockerinarttujen kanssa. Cockeri oli hieman hitaasti lämpeävää sorttia, vasta nyt neljännellä tapaamisella se suostui leikkimään Maunon kanssa. Esitti vissiinkin vaikeasti tavoiteltavaa?

Lunta odotellessa, käperrytään kaikki sohvan nurkkaan ja otetaan mäyrikset (muukin rotu käy) kainaloon lämmittämään! Eiks niin?

4 kommenttia:

Kaunis Nelli kirjoitti...

Siis valjaat on niin ikävät että ellei niitä säilytettäisi korkealla paikalla niin saisivat kyytiä täälläkin :)

Alma ja kumppanit kirjoitti...

Sohvannurkkaan käpertyminen kuulostaa hyvältä ajatukselta! Isäntä väitti että loppuviikosta voisi tulla lunta. Tämä piristi suunnattomasti emännän mielialaa. Vielä kun pitäisi paikkansa!

Liisa kirjoitti...

Nelli, meillä kotona valjaat pysyvät visusti naulakossa, mutta hoidossa ne ovat ilmeisesti jääneet mäyräkoiran ulottuville.. ja kokivat kohtalonsa saman tien!

Alma (ja kumppanukset), lumi olisi kyllä mahtava juttu! Kävin teidän blogissa kurkkimassa, täytyy palata taas uudestaan paremmalla ajalla niin ehtii kommentoimaankin :)

Mirkku kirjoitti...

Aivan loistavat suunnitelmat syksyn varalta: ei muuta kuin kainaloon vaan!:)