maanantai 17. syyskuuta 2012

MaalaisMauno

Viikonloppuna olimme Maunon kanssa emäntäihmisen mummolassa. Mummola sijaitsee ihan aidosti maalla, keskellä pöpelikköä. Talon takana on pelto, jolla käyskentelee tasaisin väliajoin karhuja. Täydellinen paikka pienelle mäyräkoiralle nauttia vapaudesta!

Nuuuuuusnuusnuus.

 "Mamma please, ei kiinnostaa tää posettelu... Otan tyhjän katseen."

Silakka!

Jäljen päästä löytynyt maksamakkarakääre ja ylpeä jäljestäjä.
Aakea laakea pihamaa sopi mahtavasti helpon jäljen vetoon, kunhan sade hetkeksi taukosi. Mauno selvitti jäljen innolla ja antaumuksella. Jäljen päästä löytynyttä maksamakkarapakettia piti riepottaa pitkin pihaa hyvän aikaa. Oikean jäljen päästä löytyvää sorkkaa ei kuulune riepottaa? Tosin Mauno sai jäljestää vapaana, joten mistään virallisesta suoritteesta ei muutenkaan ollut kyse.

Perjantaina kävimme moikkaamassa koirakaveria ja tänäänkin Mauno pääsi koirakontaktiin, kun törmäsimme lenkillä mukavaan terrierityttöön. Terrieri kyykytti Maunoa 6-0, mutta herrasmiehenä nakki ei ollut moksiskaan. Muuten, mitä rähistelyyn tulee, sitä ei ole enää esiintynyt. Mauno ei ole rähistellyt ainoallekaan koiralle mies(tai nais- tai koira-)muistiin. Ilmeisesti jokaisesta ongelmasta kannattaa kirjoittaa blogiin niin se poistuu kuin itsestään! Ohittamiset eivät kylläkään ole vielä lähelläkään sulavia, mutta ainakin rähjäys on jäänyt pois :) Myös hännänalus voi hyvin, joten meille kuuluu kaiken kaikkiaan tällä hetkellä oikein hyvää! Toivottavasti teillekin!

5 kommenttia:

Kaunis Nelli kirjoitti...

Silakka :)... Nelliä sanoi joku ohikulkija saukoksi.

Jaltsalandia kirjoitti...

Oh, maksamakkaran jäljestys ja karhun tuoksuttelu kuulostavat kivalta! Kiva kuulla, että teillä pyyhkii muutenkin hyvin, niin meilläkin (vaikken oo ikinä saanu edes maisaa maksamakkaraa...) :)

MariaM kirjoitti...

Kivalta on kuulostanu maalla olo ja kiva ettei anaalivaivoja ole enää :) Ihania kuvia ja tosi komee Mauno!

Aikku ja Olli kirjoitti...

Silloin on valtakunnassa kaikki hyvin, kun hännän alla kaikki on kunnossa.

Olli inhoaa takapään ronklausta ja mielellään eläinlääkärissä istuu tiukasti persus lattiassa - ihan vaan varmuuden vuoksi, ettei vaan eläinlääkäri kurkkais sinne.

Liisa kirjoitti...

Nelli, mäyräkoirasta löytyy kyllä paljon myös saukkomaisia piirteitä, varsinkin lumihangessa!

Jaltsa, kerro ihmisillesi, että maksamakkara olisi paras lisätä herkkulistalle. Toimii erinomaisesti kongin täytteenä, jos sinulta sellainen löytyy!

Maria, kiitos kiitos, aurinkoinen sää sopii tällaista tihkupilveä huomattavasti paremmin valokuvaukseen :)

Aikku, Mauno ei ole tähän asti ymmärtänyt inhota eläinlääkäriä, saa nähdä miten jatkossa käy. Tosin toivotaan, ettei eläinlääkärireissuja ihan hetkeen olisi tiedossa :)