maanantai 3. syyskuuta 2012

Töttöröö.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eikö vain? No, tässä nyt kuitenkin vielä joitain sanojakin: Hyeenana huutava ja kiemurteleva nakkikoira, kipulääke, antibiootti, tötterö, villinä leikkivä epäsairas nakki, oksennus ja luimisteleva potilasnakki. Kaikki nämä vain yhden illan aikana!

Anaalirauhanen oli siis tulehtunut ja puhjennut ihon läpi. Sähäkkä tauti, en nimittäin ehtinyt huomata Maunolla ripulin lisäksi mitään oireita ennen lauantaita, jolloin puhkeaminen oli ilmeisesti jo tapahtunut. Nyt meillä on kipulääkitys ja antibiootti, tötterö nököttää tällä hetkellä Maunon pyllyn päällä, ei kaulassa. Maunon mielestä tötterö on nimittäin vieläkin pahempi ja nöyryyttävämpi kapine kuin talvitakki. Antibiootin Mauno oksensi äsken pois, täytyy kokeilla myöhemmin uudelleen tai aloittaa kuuri vasta huomisaamuna.

Kiitos kaikille edellisen postauksen tsemppareille, toivotaan että antibiootti puree ja hännänalus on pian entisellään :)

6 kommenttia:

Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Kyllä sä nyt tervehdyt pikaseen, kun on tropit. Kohta jo leikit ja juokset.

Jalo kirjoitti...

No tötteröinen näyttää kyllä harvinaisen epämukavalta kapistukselta, nöyryyttää kyllä koiran kuin koiran! Mites sellanen potkupuku, jota Vili-tipsu käytti anaalivaivojensa aikoihin?

Pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Niinkö siinä sitten kävikin... eikös olekin mahtava toi google, se tietää kaiken.

Toivottavasti kakkiranttali paranee nopeasti. Mauno muru: antipiootit täytyy pitää massussa!

Mirkku kirjoitti...

Voi Mauno-ressukkaa! Pikaisen paranemisen pusut Mirkulta!<3

Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Voi Mauno. Me empatiseerataan kovasti, pikaista paranemista!

ps. olen nähnyt kaikkitietävässä netissä kuvia puhallettavasta kaulurista koirille tuon gramofonin sijaan. Aina jää hankkimatta. Ehkä pitäis, kun koskaan ei tiedä, että milloin sitä tulee tarvitsemaan.

Liisa kirjoitti...

Luonnonmullistusveljekset, totta mooses, leikki maistui jo heti eläinlääkärireissun jälkeen!

Jaltsa, kävin vaklailemassa Vilin potkupukua, vaikutti paljon mukavammalta kuin tötterö! Onneksi kyseistä kapinetta ei meillä tarvittu kuin yhden työpäivän verran :)

Mirkku, kiitus, Mauno lipsauttaa pusuja takaisin päin!

Maria, nyt kun mainitsit asiasta, niin muistanpa itsekin joskus törmänneeni vastaavaan. Semmoinen olisi varmasti paljon tötteröä mukavampi ja ehkäpä turvallisempikin?