sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Näin tuhoat lelun viidessä minuutissa, mäyräkoiran opas

Harva lelu kestää mäyräkoiran käsittelyn. Mauno on purrut rikki kaksi kongia ja sellaisen määrän kaikkia muita leluja, että olen jo aikoja sitten lopettanut laskemisen. Vain totaalinen tuho on riittävä, repiminen ei koskaan jää irronneeseen korvaan tai pieneen reikään lelun kyljessä.

Ostin Maunolle reilu vuosi sitten Kyjen hard boiled softie-lampaan. Sen kohtaloon voitte tutustua tästä. Nyt tuo samainen lelu oli eläinkaupan alekorissa, ja päätin ostaa sen Maunolle ajankuluksi. Tällä kertaa eläinhahmona oli siili.


Palvelijani ovat hankkineet minulle viihdykettä, täytyypä tutustua.

Poskihampaat käyttöön. Vaikuttaa helpolta hommalta.
Seisoen puremiseen saa enemmän voimaa.
Pihkura, jo minuutti on kulunut ja tää on edelleen ehjä!
Siili, sun peli on pelattu, antaudu!
Tiukka ote.. molemmat tassut kannataa ottaa käyttöön.Valmis!
Ja niin tuhoutui jälleen yksi lelu! Hukkaan heitettyä rahaa, mutta toisaalta, nakkikoira nauttii kun saa hetken repiä ja raastaa. 

Leppoisaa sunnuntaita kaikille :)

8 kommenttia:

Mirkku Mäyräkoira kirjoitti...

Jes! Juuri näin minäkin toimin! Muiskut rikoskumppanille!<3

Kaunis Nelli kirjoitti...

Näinhän näille pehmoille tapahtuu. Meillä pallot pysyy ehjinä, mikään muu ei :)

Lemmy kirjoitti...

Lemmy ei kyllä tuhoa (kaikkia) lelujaan! Meillä on vieläkin puppy kongi käytössä näin vuodenkin jälkeen :D

Aikku ja Olli kirjoitti...

Siili saa kyytiä, jess! Sää oot tosi mies! Poskihampaat ja tassut apuna määkin tuhoan kavereita, vaikka nykyään tyydyn yleensä korviin. Ei kaikkia kavereita kannata heti suolistaa, vaan sillai vähitellen...

Liisa kirjoitti...

Mirkku, Mauno laittaa muiskut takaisin, kyllä ne mäyryläiset osaa!

Nelli, kun tarkemmin ajattelen, niin meilläkin on ehjänä sellainen pallo, jonne voi laittaa nameja sisälle! Mauno vaan leikkii sillä suht harvoin, kun se on jatkuvasti sohvan tai jonkun muun kalusteen alla :(

Lemmy, meillä oli puppy kongi, se tuhoutui, ja sitten pienten koirien kongi ja huonosti kävi sillekin. Seuraavaksi sitten varmaan sellainen musta superkova versio ;) Hyvä homma ettei Lemmy ole niin tuhovoimainen kuin Mauno!

Aikku ja Olli, ehkä meilläkin tuhoaminen lieventyy, kun ikää tulee lisää. Toi on myös ihan hyvä pointti, että tuhoaminen kannattaisi tehdä pikkuhiljaa, mutta Maunolle kelpaa vaan se totaalinen tuho, niin nopeesti kuin suinkin.

MarMa kirjoitti...

Raisa voisi olla termiittinaattori meillä: Tuhoudu lelu tuhoudu! ja Elmerin versio: Voi sinnuuu raukkaa. Anna, ku mä vähän hoijan sua.

Liisa kirjoitti...

MarMa, ou nou, mitenkäs Elmeri pitää huolta ettei Raisa tuhoa niitä sen hellimiä leluja :D? Mie aina kateellisena katselen kaverilla, jolla on siis noutaja, kun pehmolelut on nätisti isossa korissa... meillä on vaan riekaleita ja nekin vaatehuoneessa piilossa x(

Anni ja Kaapo kirjoitti...

Voi kui tuttua, voi kui tuttua... Meillä ei enää ostetakaan muita kuin umpikumisia tai tennispalloja...