torstai 7. maaliskuuta 2013

Viikot vilisee silmissä.

Meille ei kuulu oikeastaan mitään uutta, joten julkaisen muutaman arkistoihin jääneen kuvan.

Täällä odotellaan jo kovasti kevättä. Vähän jo vaikutti siltä että kevät tekisi tuloaan, mutta sitten tulivat taas pakkaset. Viikot vilahtavat ohi hetkessä ja oikein mitään järkevää ei meinaa ehtiä tehdä. Jospa aurinko toisi lisää virtaa muihinkin kuin Kesto-Duracel-Maunoon...

Ensi viikolla menemme vihdoin katsomaan pentuja, silloin viimeistään postailen seuraavan kerran. Pentukuumevaroitus annettakoon jo tässä vaiheessa!

7 kommenttia:

Mirkku Mäyräkoira kirjoitti...

Toinen Duracel kommentoi: Pidä vaan perhees kiireisenä, se on mäyräkoiran tehtävä!:D

Liisa kirjoitti...

Mirkku, perheen tehtävä on myös pitää mäyräkoira kiireisenä, ainakin Maunon mielestä ;)

Mai kirjoitti...

Olen uusi lukija enkä voi muuta sanoa kuin, että ihana blogi! Meillekin tulee tuossa ennen vappua ihan oma mäykkyvauva ja kovasti koitan ammentaa tietoa ja kokemuksia, jotta oltais mahollisimman valmiita sitten h-hetkellä. Yhteen kysymykseen en tahdo löytää vastausta sitten niin mistään. Osaisitkohan sinä auttaa... Minkähän kokoinen boksi olisi mäykylle sopiva?

Jalo kirjoitti...

Täälläkin suunnalla ihmisväki on kovin passivoitunutta. Tosin on herra koirakin, energia olis tervetullutta siis kaikille perheenjäsenille! Talvi on tuntunut iäisyyden pituiselta, jokohan sitä kohta vois luopua toppaunivormusta vähän keväisempiin lenkurointivarusteisiin...

Liisa kirjoitti...

Mai, voi, kiitoksia :) Itse myös lueskelin ennen Maunon tuloa muiden blogeja ja siitä sainkin innoituksen perustaa oman. Tuohon boksiasiaan en mitään yksiselitteistä vastausta osaa antaa, sillä meillä ei ole minkäänlaista häkkiä Maunolle. Onko tuleva mäykkysi uros vai narttu? Normaalikokoinen? Mäyrikselle tarvitsee mielestäni keskikokoiselle koiralle sopivan häkin, sillä sen selkä on pitkä. Myyjät eläinkaupoissa osaavat varmasti auttaa :)

Jalo, tässä vaiheessa talvesta alkaa saada tarpeekseen, joka vuosi. Toisaalta, nautitaan nyt näistä pakkasista, kohta maa on märkä ja pesupäivä on taas joka päivä!

Mai kirjoitti...

Kyselinkin eläinkaupassa, mutta eivät oikein osanneet sanoa muuta kuin, että koiran tulisi mahtua myös istumaan boksissa. Ja, että boksi ei saa kuitenkaan olla liian iso, sillä luolakoirina mäykyt tuntevat olonsa turvallisemmaksi naftissa boksissa. Tuntuu kummalliselta, että kukaan ei käytä mäykyillä bokseja. Meillä on vanhempien kotona minimäykkyjä ja aina ollut boksit käytössä. Meille tulee tosiaan siis narttu ja ihan normikokoinen kyllä, mutta melko isokokoisista vanhemmista. Täytyy varmaan ostaa jonkin kokoinen ja sitten jos se koiran kasvaessa osoittautuu liian pieneksi, niin myydä se pois ja hankkia tilalle sopiva tms... Kiitos kuitenkin :)

Asta kirjoitti...

Mai, jos satut vielä lukemaan tätä: itse ostin meidän tulevalle nartulle pienellä riskillä XL-koon SturdiBagin. Täytyy toivoa, että mahtuu siinä matkaamaan pidemmänkin aikaa (pentujen emän sijoitus/omistajaperheen kanssa asiaa pohdittiin ja parhaamme mukaan mittailtiin). Jos ei muuta, niin pentuajan ja murkkuiän nyt ainakin :') Heittelen vielä linkin tuohon alle.

http://www.zooplus.fi/shop/koirat/kuljetus/kuljetus/kuljetuslaukut/194507