maanantai 25. helmikuuta 2013

Liibalaabaa ja pari ärräpäätä!

Edelliseen postaukseen viitaten haastamiset taisivat jäädä haastamatta... Kirjoittelen kysymykset vielä tämän postauksen loppuun, jos joku haluaa ne siitä vapaasti poimia ja vastailla niihin :)

Olemme kovasti edistyneet ohituksissa Maunon kanssa. Ihmisiä ohittelemme suvereenisti jo löysällä hihnalla ja koiristakin olemme päässeet ohi, emme kovin kauniisti, mutta rähinöittä. Tässä eräänä päivänä meinasin turvautua väkivaltaan, kun jääradalla kävellessämme luokse ryntäsi irrallaan kaksi lagottoa tai vastaavaa kikkarakarvaa. Omistaja ei jostain syystä ymmärtänyt suomenkielen sanoja "älä päästä", vaikka muuten sujuvaa suomea puhuikin. Lisäksi sain vielä saarnan siitä, miten koirani ei opi puolustamaan itseään ja on siksi arka, etten... hmm, se ei selvinnyt, mitä minun olisi kuulunut tehdä. Ilmeisesti pitää koiraa irti, jotta se olisi voinut paeta vastakkaiseen suuntaan ja kadota näkyvistä?Jos tämä koirakuiskaajamamma olisi älynnyt pyytää koiriensa ryntäystä anteeksi, olisin voinut elää asian kanssa. Sen sijaan hän mustasi meidän kaikkien koiraihmisten mainetta pitämällä kurittomia koiriaan irti keskustan läheisyydessä vilkkaasti kansoitetulla jääradalla. Näin aiemmin, miten hänen koiransa ryntäsivät lenkkeilijöiden jalkoihin. "Ne haluavat vaan leikkiä!" Tiedättehän te.

Ilmoitin Maunon äskettäin pääsiäisen koiranäyttelyyn, joka pidetään Lappeenrannassa. Mauno menee ensimmäistä kertaa avoimeen luokkaan. Nyt nähdään, pärjääkö se ihan oikeasti näyttelyissä. Toivon ERIä, muuta en uskalla. Onko kukaan muu tulossa?

Käykää katsomassa täältä kuvia Maunon lapsosista. Ne ovat täyttivät viikonloppuna neljä viikkoa. Itse en ole vielä käynyt katsomassa, toivottavasti ehdin, ennen kuin pirpanat muuttavat omiin uusiin koteihinsa :)

Tässä nyt vielä näitä kysymyksiä: 1) Koirasi nimi ja tarina nimen takana? 2) Kerro koirasi historiasta, miten juuri se/hän on päätynyt teille? 3) Koirasi lempparipuuhat? 4) Koirasi paras kaveri? Ihminen tai toinen koira. 5) Missä koirasi nukkuu yöt? 6) Onko koirasi joutunut käymään lääkärissä muuten kuin rokotuksilla? 7) Onko koirallasi lempilelua? Miten se on päätynyt sille? 8) Miten koirasi matkustaa? 9) Kuulutko johonkin koiriin liittyvään seuraan tai yhdistykseen? 10) Kerro jokin koirasi hassu tapa tai kummallisuus? 11) Lähetä terveisiä meille ;)

7 kommenttia:

Asta kirjoitti...

Me nyt tullaan ainakin moikkaamaan teitä viimeistään siinä vaiheessa, kun Hertta on lähdössä kotimatkalle - jos saadaan vaan aikataulut sopimaan! ;) Peeäs, ihanat koiraihmiset on - ihania. No sarcasm here... :/

Liisa kirjoitti...

Asta, tulkaa vaan :)! Ja jos haluat vastata noihin kysymyksiin Herttaan soveltaen niin silvuplee!

Asta kirjoitti...

Vois muuten vaikka kyllä vastaillakin! Lupaan ottaa tän missioks viimeistään siinä vaiheessa, kun Hertta on edes viikn tai pari meillä ollut - saan runoiltua siinä kohdin enemmänkin asiaa noihin! :D

Ja joo - tullaan, ehdottomasti! :) Ootteko muuten ajatellu, ootteko tulossa Haminan KV:n toukokuussa? Jos ootte, tulkaa ihmeessä käväsemään meillä! :)

Mirkku Mäyräkoira kirjoitti...

Mä EN KESTÄ noita kaikkitietäviä koirakuiskaajia! Tekis mieli näyttää täältä asti kieltä ja usuttaa mäyräkoira perään!:D

Mutta voi herranjestas noita pentujen kuvia. Hirveä mäyräkoiranpentukume iski!

Kaunis Nelli kirjoitti...

Olenpa minäkin törmännyt noihin kaikkitietäviin... annan juttujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta muistan antaa katseeni kertoa kaiken mitä en suustani päästä :)

Katsoin pentukuvat ja kaduin heti... haluun!

Mai kirjoitti...

Sympatiaa täältäkin: koirarannalla minun koirani olivat hihnassa, mutta yhden naisen koirat tulivat irrallaan meidän luo haastamaan, vaikka huusin, että älä päästä niitä tänne, nämä urokset eivät tykkää. No, lopulta koko katastrofiksi muuttuva tilanne koirieni räyhätessä oli minun syyni! Koirarannalle kun ei saa tuoda koiria, jotka ei tule muiden kanssa toimeen! Sitä vartenhan mä pidin omani hihnassa. Ehkäpä hänen koiransa eivät tulleet toimeen, kun tulivat ärhentelemään nenän alle.

Turvallisempia lenkkejä teillekin, myös siellä jäällä.

Liisa kirjoitti...

Mirkku, no niinpä. Eiköhän se niin mene, että itse tuntee koiransa parhaiten! Ellei satu olemaan ammattilainen, sellaiselta voin vastaanottaa neuvojakin ;)

Nelli, hyvä neuvo. Mutta kyllä ärsytti, kun ei selkeää kieltoa uskonut >:/ aikuinen ihminen...

Mai, joo ja sitten vielä kuvitellaan, ettei koirat tule synnynnäisesti toimeen toisten kanssa :D meillä ainakin johtuu niistä huonoista kokemuksista, näin luulen. Ei vissiin auta muu kuin kiertää kaukaa sellaiset tilanteet, joissa saattaa olla koirien lisäksi urpoja paikalla..