tiistai 4. kesäkuuta 2013

Niin kaunis on blogihiljaisuus..?

Aika hiljaista on ollut täällä blogissa. Kun työpäivä kuluu toimistossa, ei enää töiden jälkeen malta istahtaa koneelle. Nyt oli melkein pakko, kun lämpöasteet nousivat parvekkeella jonnekin miljoonan tietämille.

Maunon mielestä ulkona on hiukkasen liian kuuma.
Mauno täyttää ihan piakkoin kaksi vuotta, joten tämä on toinen sellainen kesä, kun se ei ole ihan pikkiriikkinen pentu. Viime kesänä oli viileää. Mauno ei ole tottunut kuumuuteen. Se ei ymmärrä läähättää.

Voidaanko valvoa yöllä ja mennä silloin ulos?
Lenkkeily on siis aika verkkaista töpsöttelyä. Mauno on saanut olla paljon ulkona, koska mekin ulkoilemme paljon, mutta välillä on viisaampaa jättää se kotiin. Kahlailemassa Mauno on käynyt, mutta uimaan ei mene vieläkään.

Tässä kohtaa täytyy antaa iso tunnustus Lappeenrannan Kasinolle; Sunnuntaiaamuna oli superluksusta käydä aamulenkin yhteydessä aamupalalla! Koira oli tervetullut pöydän alle pötköttelemään ja monipuolinen aamiainen maistui saimaan rannalla auringon paisteessa. Siinä kahvia hörppiessä akut latautuivat täydellisesti alkavaan viikkoon.

Huomenna pakkaudumme koko pieni perhe autoon ja suuntaamme toiselle puolelle Suomea pikkuiselle lomalle. Mahtavia kesäpäiviä kaikille!

4 kommenttia:

Mirkku Mäyräkoira kirjoitti...

Mainiota lomaa teille kaikille! Ja tuollaista aamiaispaikkaa kelpaa kyllä kehua, jossa koirakin on tervetullut vieras. Taitavat tuollaiset paikat olla vielä aika harvassa - ainakin Suomessa. Toivottavasti Mauno ymmärtää pian, että läähättäminen helpottaa oloa helteellä. Vaikka ei Mirkkukaan kyllä mikään helteen hallitsija ole: mitä kuumempi paikka, sitä parempi, neiti tuumii. No, nautitaan, kun kerrankin on lämmin!:)

Aikku kirjoitti...

Mukavaa lomailua!

Eihän sitä tosiaan malta työpäivän jälkeen enää sisällä istua koneella, kun aurinko paistaa melkein yöt läpeensä ja lämpö hellii jäseniä. Ollista on tullut siinä mielessä vanha, ettei jaksa entiseen malliin ottaa aurinkoa. +30 astetta näyttää olevan jo liikaa.

Kaunis Nelli kirjoitti...

Sama juttu koneella istumisen suhteen. Lukemattomia blogikirjoituksia odottaa lukemista noin 250 kpl... ohhoh taitaa jäädä lukematta.

Mahtava aamiaispaikka kun koirakin on tervetullut!

Liisa kirjoitti...

Mirkku, Suomessa ollaan monessa muussakin asiassa tosi jäykkiä. Harmittaa, kun koiran kanssa liikkuessa saa aina luimistella ja kuunnella urputusta >:/ Mirkku ja Mauno, kuin kaksi marjaa niin monessa asiassa :D

Aikku, loma oli mitä mukavin! Nautiskellaan nyt kun lämpöä riittää :)

Nelli, ohoh, aikamoinen urakka! Ja jep, iso hatunnosto suvaitsevaiselle aamupalapaikalle :)