lauantai 18. helmikuuta 2012

Vapaa viikonloppu

Emäntäihmisellä on pitkästä aikaa kokonaan vapaa viikonloppu, joten pieni perheemme päätti tehdä jotain mukavaa yhdessä. Lähdimme ystävien kanssa jään yli saareen nuotiolle makkaran (ja soijanakkien) paistoon. Mauno oli tietysti mukana nauttimassa aurinkoisesta päivästä!

Lentävä nakkikoira! Ja taustalta hieman hutiloiden hävitetty auto :D

Mauno avusti ahkerasti sytykkeiden teossa.

"Nakkia? Minulleko?!"

"Tästä mä tykkään, tänne mä jään!"
Retken jälkeen koiramäyrä on käyttäytynyt leppoisasti, sanoisinko jopa flegmaattisesti. Uni on siis maistunut ja leppoisa lauantai jatkuu kohti illan kohokohtaa, eli Putousta. Emäntäihmisen suosikki on Jani-Petteri. Haittaaks se?

3 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Onpas hienoja kuvia Maunosta! Ettei vaan Mauno olisi saanut raittiin-ilman-myrkytystä, kun väsymys yllätti reissun jälkeen?

Soijanakeista päätellen, joku teistä ei syö lihaa. Pakko siihen kommentoida, että soijapyörykät ovat tosi hyviä grillattuna ja myös nuotiolla paistettuna. Ne maistuvat myös Ollille ja kyllä Olli viime kesänä söi muutaman ylijääneen soijapihvinkin.

Myrsky kirjoitti...

Soijanakkeja? Onks ne muka urhean mäykyn ruokaa? Vitsi, vitsi (mukailin Jani-Petteriä). Hyvää ruokaa, ihan varmasti. Ja susta oli kyllä lennokkaita vauhtikuvia. Näkee, että oli aivan mahtava retki. Ihan pikkasen käy kateeks. Eikä tää ollu vitsi :D

Liisa kirjoitti...

Olli, kiitos kiitos, auringonpaiste tekee ihmeitä, myös valokuville :) Emäntäihminen syö lihoista vain kalaa, joten Mauno on jo maistanut soijajogurttia sekä nyt soijanakkeja. Lihaisat nakit maistuivat kyllä huomattavasti paremmin!

Myrsky, sellaista se on, kun päätyy tällaisen cityhipin lemmikiksi ;D Retken huono puoli oli hyytävä viima, mutta muuten voin kyllä suositella, toimii myös unilääkkeenä hauvelille erinomaisesti!