perjantai 6. huhtikuuta 2012

Sinisten kolmas.

Otsikoiminen on yllättävän haastavaa. Tämän postauksen otsikosta selviää Maunon mätsärimenestys: Sinisten kolmas! Emäntäihminen oli haljeta ilosta ja ylpeydestä :D Mauno sai keltaisen ruusukkee sekä herkkuja, emäntä ja isäntä Kiskis-karkkeja. Osan herkuista annoin ystävälleni, joka esitti Maunon. Tuomari oli jälleen kommentoinut, että "Se on ainakin innoissaan". Maunon mielestä kehässä on hirmuisen kivaa ja jännää! Mätsäristä ei ole kuvia, joten kuvituksena toimikoon Mauno seisomassa eri ikäisenä.

Elokuu.

Syyskuu.

Joulukuu. 
Maaliskuu.
Nyt voin olla edes vähän luottavaisemmalla mielellä maanantaisen debyytin suhteen. Toisaalta minulle on aivan sama, miten Mauno pärjää. Meille se on kuitenkin aina kaunein ja paras Nakki.

Mukavaa ja rentoa pääsiäistä kaikille!

3 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Hianosti sulla menny näytelmässä. Ilonen koira on terve koira, sanon mä. Mulla on näytelmä parin viikon päästä ja ollaan kyl vähän harjotellu. Kiskis-karkit kuulosti makosilta, onkohan hauhau-karkkeja...

Mirkku kirjoitti...

Oi, hienoa, Mauno!
Ja mahtavaa, että koko porukka sai herkkuja.
Pääsiäisiloa teille kaikille!

Liisa kirjoitti...

Myrsky, isosti onnea sinulle näytelmään, näytä niille mistä pikkunakit on tehty! Hauhau-karkeista en tiedä, mutta jos niitä ei vielä ole niin jonkun olisi kyllä parempi kehittää. Mauno ehdottaa täytteeksi jauhelihaa.

Mirkku, kiitos! Ja samoin :)