maanantai 23. huhtikuuta 2012

Sunnuntairetki part II

Olemme aiemminkin tehneet sunnuntairetkiä, eikä tämä sunnuntai ollut poikkeus. Sen kummemmin pohjustamatta, kuvia, olkaapa hyvät.

Reippain askelin kohti sunnuntairetkeä.

"Nää on mun maita." Huomatkaa uusi panta, ei enää mintunvihreää!

Nuusku-Mauno.

The Great Hunter!
Näyttää vähän hassulta, kun toisissa kuvissa maa on paljas ja toisissa on lunta, mutta kuvat on itseasiassa otettu samasta paikasta! Nämä alla olevat ovat laskettelurinteenä toimineesta mäestä, ehkä niissä on siksi vielä niin paljon lunta jäljellä.

Lentävä nakkilainen.

Keppi on parasta..

...
Sellainen sunnuntairetki tällä kertaa. Täälläpäin on liikkeellä kennelyskää, toivotaan ettei satu Maunon kohdalle.. voikohan töistä saada vapaata sairaan koiralapsen hoitoon? Silloin olisi aikaa postailla muutakin kuin kuvia!

Aurinkoisia päiviä itse kullekin!

5 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Olli sairastaa ja onneksi emännällä sattui olemaan lomapäivä. Muuten olisi pitänyt vaan jättää koira yksin sairastamaan ja huoli olisi ollut kova koko päivän ajan. Kun tuo ei osaa vielä puhelimeenkaan vastata...

Jaltsalandia kirjoitti...

Vitsit ku näyttää kivalta sun lenkura! Ja vapaanakin saat vielä kiitää, aikamoisen huippu juttu!

Mamma tiedustelee, että mistä toi sun panta on? Mulla oli sellanen pehmopanta ku se sun vanha, mutta se jäi pieneksi, ja seuraava koko on taas jo iso. Mutta noi tollaset leveät on hyviä, kun eivät paina kurkkuani kiitäessäni pitkin maita ja mantuja, eli siis uusi pehmopanta olis hakusessa.

Mirkku kirjoitti...

Hieno retki teillä! Ja miten onnellisen näköinen koira kuvissa laukkaakaan!:)

Liisa kirjoitti...

Olli, onneksi hauva älysi sairastua lomapäivänä. Pikaisia paranemisia! Teidän blogista katsoin että ilmeisesti oli ollut maha herralla sekaisin, itseä pelottaa vastaavassa tilanteessa aina myrkky, kun on taas tämä kakka-aika ja osa ihmisistä niin kovin julmia...

Jaltsa, joo meilläpäin on mahtikset lenkkimahdollisuudet, on metsää ja järveä ja vaikka mitä! Vapaana Nakki kulkee harvenevissa määrin, ikä on tuonut rohkeutta lisää ja korvat katoavat toisinaan...

Tuo Maunon uusi panta ei ole varsinaisesti pehmopanta, vaan nahkaa. Se on ostettu Lappeenrannan pääsiäiskoiranäyttelystä, en nyt yhtään muista mikä firma sitä myi! Mutta nuo leveät ovat tosiaan hyviä, ja puolikuristava on helppo sujauttaa kaulaan.

Mirkku, kiitos kiitos, tyytyväinen Nakki kieltämättä olikin, ja toki myös ihmisensä :)

Olli kirjoitti...

Mahataudiksi tuo oksennustauti luokiteltiin, mutta kovin oli raju ja veti pojan melko hoikkaan kuntoon. Ja aikuistan lasten äitinä olin jo unohtanut, minkälaista on pestä oksennuspyykkiä.