sunnuntai 27. tammikuuta 2013

10 000 ja 6

Kakkiranttalia on luettu nyt yli 10 000 kertaa. Isoille blogeille se ei ole mitään, mutta tälle emäntäihmisen pienelle päiväkirjalle se on iso etappi. Tänne olen tallentanut Maunon vaiheet iloineen ja suruineen ja tulen tallentamaan jatkossakin. Lukijoiden määrän kasvattaminen ei ole yksi tämän blogin tavoitteista, mutta jos joku saa näistä teksteistä iloa tai hyötyä, niin se on tietenkin pelkkää plussaa :)


Ylemmässä kuvassa näette muuten ylpeän isikoiran :) Maunosta tuli lauantaina kuuden pikkunakin isä. Sillä itsellään ei tietenkään ole asiasta hajuakaan, mutta emäntä on toki iloinen ja ylpeä. "Seppoa" ei taida meille tästä katraasta tulla, joten Mauno saa jatkossakin olla huomion keskipisteenä. Pennuista tulee toivottavasti kuvia myöhemmin, jos raaskin mennä niitä katsomaan.

12 kommenttia:

Ansku ja Bono kirjoitti...

Onnea komealle isälle! :)

Aikku ja Olli kirjoitti...

Onnea Maunolle miehen työstä!

MarMa kirjoitti...

Onnea Maunolle :)

Sheriffit kirjoitti...

Vau, onnittelut Maunolle! Meinaako iskä käydä kuitenkin katsomassa katrastaan?!

Mirkku Mäyräkoira kirjoitti...

Onnea tuoreelle isälle! Minä en uskaltaisi mennä pentuja katsomaan, tulisin varmaan kotiin kokonainen pikkunakkipaketti kainalossa!:)

Kaunis Nelli kirjoitti...

Onnittelut asiasta tietämättömälle isälle :)

Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Onnea isukille! :) Varmasti niiiiiiiin suloisia pentusia, että alta pois! <3

Liisa kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! Kaikki pennut on jo varattu, suurin osa jo ennen syntymää, joten pelkoa "Sepon" kotiinviemisestä ei onneksi ole :) Voimme siis mennä katsomaan hauvavauvoja turvallisin mielin!

Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Mahtavat onnittelut, Mauno! Sekä pennuista että mukavasta blogistasi.

Johanna kirjoitti...

Haaste teille! Kysymykset löytyvät kommenteista. :) http://iinesmayris.blogspot.fi/2013/02/ensimmainen-haaste.html?showComment=1360505259532#c3237375371032526825

Liisa kirjoitti...

Johanna, KIITOS! Meitä ei ikinä haasteta mihinkään, tämä on mahtavaa :D Vastaan heti kun ehdin :)

mondica kirjoitti...

Onnea <3