tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kärttyli hoidossa.

Viime viikonloppuna meillä oli koiria kaksin kappalein, kun emäntäihmisen kaverin hauveli tuli meille hoitoon. Ristimme hoidokin Kärttyliksi, sillä se oli ihastuttavan rauhallisuuden ja tyyneyden lisäksi hyvin kärttyinen, tosin vain Maunolle. Osasyynä kärttyisyyteen saattoivat hyvinkin olla masussa pullottavat koiravaavat.

"Nuus nuus, mikäs se tämä on?"

"Antakaa mun vain nukkua."

"Mä EN KESTÄ tota nakkia enää yhtään."

Pääsääntöisesti hauvelit pitivät välimatkaa.

Minne Kärtty edellä, sinne Mauno perässä.
Jos Kärtty hengaili jo valmiiksi keittiössä, Mauno ei uskaltanut sinne mennä.

Ihan rennosti tässä häntiä heilutellaan...
Samalle sohvalle kuitenkin mahduttiin.
Hoitohauveli toi mukavaa piristystä arkeen ja Maunokin tuntui tykkäävän, kun oli kaveri. Kaksikko oli hyvin leppoisa, sillä Kärtty piti huolen, ettei Mauno liikaa intoutunut. Ehkä pikkuisen olisi voinut leikkiäkin olla, mutta mukavaa oli näinkin, porukalla sohvalla köllötellen :)

6 kommenttia:

Jalo kirjoitti...

Tossa vikassa kuvassa on kyllä vähäsen Kärtyllä epäileväinen ilme :D Mauno silti sitkeästi näyttää kiinnostuneelta ja tahtovan kovasti leikkikaveria, mutta ihmekös tuo jos vauvamasun kanssa ei leikki jaksa maistua. Meillä ei hoitokoiralaisia ole ollut, olis kyllä kiva jos Jaltsalla olis kaveri kylässä :)

Mirkku Mäyräkoira kirjoitti...

Kaunis koira tuo Kärttyli!;)
Kurjaa, ettei koiravieraasta tullut Maunolle kaveria, kun Mauno itse olisi selvästi ollut innokas leikkimään. Jos tuut meille, saat yhtä innokkaan leikkikaverin!:D

Kaunis Nelli kirjoitti...

Minä vähän luulen että täällä olisi vähän toinen meininki, siis jos Mauno tulis kylään. Menoa ja meininkiä ja varsinkin painia :)

Liisa kirjoitti...

Jalo, Maunolainen sai useampaan otteeseen katsella hammasrivistiö tuona lauantaina ;) Tuommoisen sopivan yksilön kanssa hoitamisessa ei ollut ongelmaa, epäsopivan kanssa saattaisi olla kyllä kestämistä :)

Mirkku, noinkohan Mirkku pieni tirrikkä pärjäis tuon meidän molossikoiran kanssa :D Tosin tytöt on usein ytyköitä, ja Mauno uskoo kun tytöt sanoo!

Nelli, toisaalta olen ihan tyytyväinen, että Kärtty oli rauhallista sorttia, eihän siitä painista olisi muuten tullut loppua!

Kirsi Nurmi kirjoitti...

Minkä merkkinen Kärttyli on? Portugalin podengo??? Hauskoja juttuja Nakista ja Nakin elämästä. Löydettiin tänne Etan kautta. T. Alli, HOO ja mami

Liisa kirjoitti...

Kirsi, ihan oikeaan osuit :) ja kiitos kiitos, meilläkin on hauskaa nakki-Maunon kanssa!