keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Operaatio nojatuoli

Ei ei, vaikka otsikosta voisi päätellä Maunon operoineen jonkin nojatuolin käyttökelvottomaksi, kyse ei nyt ole siitä! Kuten jo aikaisemmin on tuotu ilmi, nakilta on kielletty oleskelu sekä sohvalla että sängyssä. Aikaisemmin Maunolla on ollut olohuoneessa oma koppa, jossa se vaihtelevalla menestyksellä ottaa päiväunia ja myllää pesun jälkeen. Eräänä päivänä syntyi ajatus huvin ja hyödyn yhdistämisestä: Maunolle mahdollisuus nukkua lattiatason yläpuolella, enemmän istumatilaa vieraiden varalle sekä sisustuksellisesti koppaa sopivampi ratkaisu. Eli lyhyesti nojatuoli!

Nojatuolia lähdettiin hankkimaan kierrätyskeskuksesta, sillä sen ensisijainen haltija on hampaiden käytössään vielä hieman arvaamaton. Suursiivouksen yhteydessä kohtalonsa koki tietokoneen äänijohto ja seuraavana päivänä läppärin alustan usb-piuha, muutamia mainitakseni... Joten nojatuolin piti olla hampaita ja yleistä mylläystä kestävä ja sietävä. Kierrätyskeskuksessa erilaisia vaihtoehtoja oli paljon! Kotiin lähtijäksi valikoitui kuitenkin takariviin piilotettu, sopivan pieni, vanha ja hauskakuosinen tuoli. Hintaa tuolille jäi loppuviimein viisi euroa, joten jos se jostain syystä tuhoutuisi, taloudellinen menetys ei olisi kovin huima.

Hieman hankalan kotiinkuljetusoperaation (tuoli mahtui henkilöautoon, mutta rajoitti käytettävissä olevat vaihteet ykköseen, kakkoseen ja neloseen...) jälkeen tuoli löysi paikkansa  olohuoneestamme. Tässä tuoli jouluisella viltillä suojattuna sekä karvainen omistaja.

Mäyräkoiralle mitoitettu.

Nojaamiseen soveltuvat käsinojat.
Toinen viimeaikojen parhaimmistoon kuuluva juttu on maahan satanut lumi! To be continued...

Ei kommentteja: