perjantai 30. maaliskuuta 2012

ERI = Ehkä Ranttaloin Ihanasti?

Maunolla on edessään suuria koitoksia. Sään salliessa emäntäihmisen huippuystävä on luvannut viedä Nakki-naperon sunnuntaina match show:hun eli mätsäriin. Tämä siksi, että Maunon grand debut eli pääsiäisen koiranäyttely lähestyy vääjäämättä. Näyttelynumerokin tupsahti tänään postissa. Luvassa on joko katastrofi tai iloinen yllätys, riippuen Nakkeron mielentilasta. Pitäkäähän peukkuja! Raporttia luvassa mätsärin jälkeen.

Tällä viikolla Mauno on taas päässyt nauttimaan maalaismaisemista. Emäntäihmisen kuvausyritykset epäonnistuivat surkeasti, mutta kuvista välittynee, miten koira mieluiten kuluttaa maalla aikaansa?

Pinkoo yhteen suuntaan...

..pinkoo toiseen suuntaan.
Myös aikaisemmin mainittu projekti on edennyt. Tässä vaiheessa täytyy pohtia, oppiiko nakkikoira kävelemään portaita ja onko eettisesti oikein vaatia siltä moista suoritetta? Ja sopeutuuko lähiökoira cityn sykkeeseen ja paljonko menee keskimäärin rahaa kakkapusseihin, sanotaanko kuukaudessa? Pysytään kuulolla, elämme jännittäviä aikoja!

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Terve Mauno,
porras-asiasta mielipide. Eettisyydestä en tiiä, mutta minä en kävele portaita. No okei, vaivoin mummulan pari porrasta, mutta ne onkin leveät ja mattapintaset. Kotona odottaa kapeat ja liukkaat portaat, niissä pitää vaan ihmisen kenkä -> pääsen siis herrasväen kyydissä aina kotiin ja kotoa ulos :)
Naapurissa taas on mäykky joka rakastaa portaita, meitä on niin moneen junaan!

Ihanaa kevättä! (vaikka meitin pihalle olikin juuri yöllä satanut varmaan 5cm lunta :( )

Terkuin
Bono

Liisa kirjoitti...

Tervehdys Ansku ja Bono!
Ja kiitos tiedosta. Meillä Maunonakki kävelee joitakin portaita ylöspäin ja esimerkiksi puisia portaita alaskin päin, mutta rappukäytävän portaat ovat vielä mysteeri. Kasvaapahan kunto, kun kantaa yli 10 kiloista nakkia kolmannesta kerroksesta edes takaisin vähintään kolme kertaa päivässä :)

Ihanaa kevättä sinnekin, täälläkin oli tänään taas pakkasta, mutta kyllä se kevät sieltä ihan varmasti vielä tulee!

Anni kirjoitti...

Moi Mauno!
Meilläkin kannettiin herra Tapolaa ylös-alas 3. kerrokseen eikä liukkaat portaat meinanneet millään houkutteluilla sujua. Mutta katso! Viikko sitten (nakki on nyt 9kk) hänen mataluutensa alkoi ykskaks viuhtoa raput ylös - suurten ylistysten saattelemana tietysti. Sisärappusia alas häntä ei vielä ole saatu. Mutta kehitystä siis tapahtuu!

Johanna kirjoitti...

Moikka Liisa ja Mauno!
Löysin teidän blogin ja huomasin, että meillä on lähes samanikäiset koirulit. Iines kulkee portaita ihan mielellään, mutta kannan sitä usein, ettei selälle vaan käy mitään. Onneksi meidän talossa on hissi, 5. kerrokseen en varmaan jaksaisi 8 kiloista koiraa kantaa.

T: Johanna ja Iines

http://iinesmayris.blogspot.com/

Liisa kirjoitti...

Moi Anni! Kuulostaa meidän tulevaisuudelta tuo kolmanteen kerrokseen kantaminen! Mutta kiva kuulla, että toivoa on. Maunokin kipaisi tänään emäntäihmisen mummolassa ulkorappuset ylös ja alas, joten liukkaus taitaa olla se keskeisin juttu tuossa kiipeämishalukkuudessa.


Johanna, tervetuloa lukemaan! Minäkin kävin vilkaisemassa Iineksen juttuja, jäädään varmasti seuraamaan :) Olen itsekin miettinyt, että alaspäin olisi varmaankin järkevintä kantaa juurikin selän takia. Ylös kiipeäminen ei liene niin rasittavaa? Meillä kerros tulee onneksi olemaan "vain" kolmas, Mauno kun painaa yli 10 kiloa!