perjantai 29. maaliskuuta 2013

Näyttelyihin valmistautumista.


 

Kevään ensimmäiseen näyttelyyn on matkaa kolme yötä. Täytyy tunnustaa, että jännittää! Kaipasimme kipeästi kehätreeniä, joten huhuilin facebookin koiratapahtumat-ryhmässä treenikaveria. Muitakin treenin tarpeessa olevia ilmoittautui, joten kävimme tänään aamupäivällä pyörimässä ympyrää ja tonottamassa pöydällä pienellä porukalla. 

Maunolla on samat heikkoudet ja vahvuudet kuin ennenkin, se seisoo hyvin ja käyttäytyy mallikelpoisesti pöydällä, mutta ravaamista ei meinaa esittää, ei sitten millään! Aion yrittää vielä vingun avulla, loppu on korkeammissa käsissä. Mainittakoon vielä, että treeneistä autolle päin kävellessä Mauno ravaili oikein mallikelpoisesti. Täytynee ottaa tuomaria hihasta kiinni ja viedä pihalle katsomaan liikkeet ;)

Mikäs se tämä on?
Ensimmäisissä näyttelyissämme pidin häkkejä turhana hifistelynä, mutta sittemmin olen todennut niiden olevan oikeasti todella hyödyllisiä kapistuksia. Senpä vuoksi zooplussasta kotiutui meille aivan valtavassa pahvilaatikossa tämä kevythäkki. Kyseessä on poistuva tuote, joten käypä hinta sai tarttumaan tilaisuuteen. Meidän häkki taitaa olla S-kokoa ja oikein pätevältä vaikuttaa. Toivottavasti saan häkin ujutettua jonnekin kehän laidalle, parhaat häkkipaikat kun tuntuvat hupenevan heti kun näyttelyalueelle vain pääsee. Ehkä vien häkin kehän reunalle jo edellisenä päivänä :D

Ostin myös uuden näyttelyhihnan, mutta siitä nyt on turha laittaa kuvaa, sellainen naruhan se on kuin muutkin vastaavat. Olisin halunnut ohuen nahkapannan ketjulla, mutten onnistunut löytämään sellaista. Näyttelyistähän sellaisenkin saisi ostettua, mutta mennään nyt tuolla narulla. Ei pidä ruveta liikaa välineurheilemaan.

Tämmöistä tällä kertaa! Tunnustaako kukaan vieläkään olevansa tulossa samoihin näyttelyihin? Velipoika, oletko kuulolla ja tulossa kilpakumppaniksi?


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuo ensimmäinen valmistautumiskuva näyttää Mirkunkin mielestä oikein mainiolta! Tsemppiä näyttelyyn!:)

Kalevi kirjoitti...

Velipoika on kuulolla ja huomenna nähdään näyttelyssä. Ollaan nuortenluokassa, työ taisitte olla avoimessa, mitä noita aikaisempia juttuja lueskelin. Ollaan treenattu ihan kotosalla, kun ei missään ole vielä ollut näyttelytreenejä. Tsemppiä ja huomenna nähdään!