lauantai 21. syyskuuta 2013

Nakki ja kettu.

Jaaha, blogissa on ollut hiljaista. Meno on jatkunut ennallaan, Mauno on ollut kanssamme reissussa sekä viettänyt aikaa hoidossa ja arkikin on rullannut uomissaan :)

Mutta, olemme me jotain jännääkin tehneet! Nimittäin tänään pääsimme vihdoin ja viimein käymään keinoluolilla ja se vasta olikin jännittävä reissu :)!


Mauno sanoi ketulle hau, ja hauhauhau. Eli haukkui kettua oikein hienosti! Luolassa se eteni muuten ihan ok, mutta ahdinkoihin ei olisi millään mennyt! Tuomio oli, että koira joutuu laiharille jos meinaa tätä luolahommaa ruveta enemmänkin harrastamaan :D Voi voi, niin sitä oma silmä sokeutuu sille pikku mussukalle...

Kaikkiaan oikein hyvä kokemus oli tämä meidän ensimmäinen luolareissu :) Matkassa oli myös Maunon "pikkusiskot" eli kaksi narttua samasta emästä, ne olivat sutjakoita sirppanoita ja mahtuivat luolaan kuin ei mitään!

Toivottavasti jossain vaiheessa pääsemme uudestaankin, simpsakammalla varrella ja sähäkämmällä ahdinkoon ahtautumisella :D

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Missä kohtaa Maunossa muka on ylimääräistä? Meidän silmiimme se ei ainakaan näy!:)
Tekisi mieli kokeilla, miten Mirkku suhtautuisi luolaseikkailuun, mutta emännän oma ahtaan paikan kammo taitaa estää koko homman!:D
Näyttikö Maunon touhu emännän mielestä hurjalta vaio uskallatko suositella kokeilemista?

Liisa kirjoitti...

Mirkku, jos ajatellaan ihmisissä pitkänmatkan juoksijoita ja kuulantyöntäjiä, niin Mauno taitaa olla sitä kuulantyöntäjäporukkaa; Ei lihava, mutta muhkea :D

Itse olen hellämielinen eläinhöpsö, kasvissyöjä ja kaikkien karvaisten kaveri, mutta voin käsi sydämellä sanoa ettei tästä luolareissusta jäänyt traumoja emännälle, nakille eikä ketulle. Koiran ei ole tarkoituskaan päästä kettuun kiinni! On pelkästään hienoa seurata, miten se oma citynakki siellä luolassa menee vaistojensa varassa ja haukkuu niin että koko luolasto tutisee. Omasta puolestani voin suositella :)

Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Pätevältä näyttää Mauno tositoimessa :) Mä vähän veikkaan ettei meidän Aslanistakaan ole tuohon luolahommaan kun sekin on mallia 'kookas', mutta Alphonse on pieni ja ketterä, siitä vois ollakin.

Mä olen aina miettinyt tuota keinoluolajuttua, mutta en ole arvannut kokeilla (siis kokeiluttaa mäyräkoirilla, sehän tästä nyt puutuiskin, että itse sinne änkeytyisin...), kun olen miettinyt, että miten kauheaa stressiä se on sille ketulle. Jepjep. Mutta jos se on toisen hellämielen mielestä ok eikä traumoja tule suuntaan tai toiseen niin tuota vois kokeilla.

Kiva kun voi käydä lukemassa toisten kokemuksia eri harrastusmuodoista :)

Maunolle rapsautuksia roppakaupalla :)

Liisa kirjoitti...

Maria, stressiä on epäilemättä enemmän kuin vapaana luonnossa kirmaavalla lajitoverilla, mutta toisaalta uskoisin ainakin tuon ketun tottuneen räksyttäviin koiriin. Pääsääntöisesti kettu oli itse ihan hiljaa, tyyliin jaahas, taas näitä punkeroita, ei tuosta ole vaaraa :) Tämä saattaa riippua toki myös paikasta, joten yleispätevästi en osaa sanoa, miten kettuja noissa keinoluolapaikoissa kohdellaan!

Itse tykkäsin tuossa touhussa siitä, että mäykky pääsi tekemään juuri sitä mihin se on tehtykin. Ja kokeilu oli myös siinä mielessä stressitön, että vaikkei Mauno olisi ketusta välittänyt niin sekin olisi ollut ihan fine.

eve kirjoitti...

Missä kävitte luolailemassa? :) Ja paljonko maksoi kerta? :)

Liisa kirjoitti...

eve, kävimme Ruotsinpyhtäällä ja hintaa oli 10 euroa per koira :)