sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Näytelmät näytelty.

Haminasta napsahti taas H, mikä meinaa sitä, että meidän näytelmät on tältä erää näytelty. Maunosta kasvoi ilmeisesti liian suuri, kun tässäkin arvostelussa oli heavy sitä ja heavy tätä. Muuten nakinpoikanen käyttäytyi ihan mukavasti ja mallikkaasti, meidän vuoro oli ohi yhdessä hujauksessa.

Multakaivuri joutui mamman syliin, kun tunnelma oli niin tiivistynyt.
Tässä nyt vielä perinteisesti arvostelu, vapaasti suomennettuna:

2 vuotta vanha. Erittäin raskas poika. Vahva pää. Ok ilme. Ristipurenta. Oikeanlaiset korvat. Raskas, voimakas ylälinja. Hyväksyttävät lautaset (?). Riittävä eturinta. Erittäin leveä edestä. Hyvä luusto. Tarvitsee paremman alalinjan. Kohtuulliset kulmaukset. Pitäisi olla pidempi askel ja enemmän draivia. Erittäin leveä edestä.

Töpöttelijät.
Että semmoista. Ehkä palaamme asiaan, jos vahvarakenteiset mäyrikset tulevat joskus muotiin, muussa tapauksessa pysyttelemme poissa kehistä ja keskitymme koiraystävällisempään toimintaan, kuten kaverikoirien kanssa peuhaamiseen ja mullan kaiveluun. Hyvää äitienpäivää muuten kaikille äideille!

5 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Eikös ne tuomarit tiedä, että on komeeta olla iso? Säät oot ihan mallikas ja antaa noiden näytelmäihmisten elää omaa elämäänsä. Määkin elän omaa sohvaperuna-citynakki-mökkivapaa -elämää ja oon onnellinen. Paitsi korvatulehdus on vaivannut ja huomenna pitää mennä kontrolliin. Olen kunnolla, mutta en tykkää siitä ronkkimisesta.

Tuisku ja Wiima kirjoitti...

Myrsky: H on Hyvä, mut ei oikeen riitä näytelmäuralle. Samat on meilläkin tulokset ja fiilikset. Mulla on kuulema pihtipolvet, mut hyvin näillä silti tassutellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen on hyvä omana itsenään, ei välitetä muiden mielipiteistä :) (kai se on oltava tätä mieltä kun omistaa Ison Tytön)

Unknown kirjoitti...

Erittäin pieni tyttö ja hänen näytelmistä mitään ymmärtämätön emäntänsä sanovat: Mauno on TÄY-DEL-LINEN!<3

Liisa kirjoitti...

Aikku ja Olli, no niinpä, luulis että poikakoiralla saa olla vähän bodia mut ei! Pidetään peukut ja tassupeukut pystyssä että korvasi on ok :)

Myrsky ja Tuisku, näinhän se on, ettei H oo tarpeeksHyvä. Ehkä tuomarilla oli kierot silmät?

Nelli, samat aatokset täälläkin!

Mirkku, niin Mirkkukin, koirapus <3