perjantai 10. toukokuuta 2013

OfficeMauno versus MaalaisMauno

Päivitteleminen on taas jäänyt, pahoittelut siitä. Blogihiljaisuudesta huolimatta elämä ruudun takana on jatkunut entiseen malliin; Touhuttu, tuhottu ja tupsluureiltu on!

Toissapäivänä emäntäihmisellä oli lyhyt toimistopäivä ja sen jälkeen etätöitä, joten mäyräkoira pääsi mukaan töihin. Mauno on jo kerran aikaisemmin ollut töissä mukana, mutta silloin se vieraili emännän toisella työpisteellä. Tälläkertaa oli ihan perinteisen officen vuoro, ja Mauno suoriutui toimistovirkailijan tehtävästään hyvin :) Työkaverit kävivät silittelemässä ja kahvihuoneessakin tuli piipahdettua. Asiaan kuuluvasti parille lähestyjälle piti ensin haukkua, vahtinakki on vahtinakki vaikka sitten toimistossa.

Eilen Mauno pääsi vastaavasti viettämään maalaiselämää. Emäntäihmisen mummolassa ei ole silmän kantamiin ketään, joka voisi irrallaan olevasta koirasta häiriintyä. Näin ollen Mauno sai viipottaa vapaudessa sillä aikaa, kun emäntäihminen kuokki kukkapenkkejä. Mauno veti väsymätöntä hepulirallia, kaivoi multaa, heitteli oksia ja juurakoita ja nautti niin kuin koira vain voi nauttia. Myöhemmin kävin vetämässä Maunolle vielä jälkeä pellolle ja se tuhisi jäljen läpi kuin vanha tekijä.

Tämä kuva on aiemmalta mummolavierailulta, ihan vielä ei ollut noin kesäistä.
Sunnuntaina suuntaamme Haminaan näyttelemään. Pitäkää peukkuja, josko tämä tuomari tykkäisi enemmän Maunon kaltaisesta bodarista kuin se viimekertainen. Moikkaamaankin saa tulla :)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kuule kamu, mua jäi mietityttämään - ei vaan suorastaan huolestuttamaan yks asia sun toimistotyöpäivässäsi: sä pääsit kahvihuoneeseen, mutta kai sä sait siellä kahvin kera herkkujakin? kysyy nimim. Mäyräkoiran mahan täyttäminen on ykkösasia (konttoreissakin)

Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kyllä mekin tahdottaisiin emännän ja isännän töihin. Väittävät aina ettei se ole mahdollista, mutta nytpäs on näyttöä, että kyllä se toisilla onnistuu!

Liisa kirjoitti...

Mirkku, juustoa oli kyllä tarjolla! Hyvä että huomasit, taisin pitää sitä itsestäänselvyytenä kun en tekstissä maininnut :D

Sheriffit, jeps, ihan kauhean usein ei emäntä viitsi nakkipojua töihin ottaa, mutta silloin tällöin onnistuu ihan hyvin!