lauantai 3. toukokuuta 2014

Bloggaaja-mäyriksestä Instafeimiksi!

Otsikko on hieman harhaanjohtava, Maunon tai minun tavoite ei ole tehdä Maunosta ns. instafeimiä. Mauno on kuitenkin nyt myös Instagramissa kuonoineen kaikkineen!


Tämän uuden sosiaalisen median valtauksen lisäksi olemme elelleet normaalia eloa. Isäntäihmiset kävivät pääsiäisen aikaan reissulla ja silloin Mauno sai viettää laatuaikaa mökillä. Reissun jälkeen olen opettanut Maunoa tekemään sen bravuuritemput pelkistä käsimerkeistä ilman ääneen sanottua käskysanaa. Selvästi olen temppuja teettäessäni elehtinyt tähänkin asti, sillä opettamiseen kului pari hassua hetkeä ja nyt maahan, seiso, odota ja etsi sujuvat myös pelkin elein ohjattuina.

Tässä päivänä eräänä lenkkeilimme kaupungin laidalla ja yhtäkkiä nakkikoiran nenä alkoi viistää maata ja askel tihentyi. Kulman takana kyyhötti pupu ja sen jälkeä sitten seurattiin pitkin ryteikköä juoksujalkaa! Olen nyt liittynyt paikalliseen mäyräkoirakerhoon, toivottavasti pääsisimme jossain vaiheessa treenailemaan jälkijuttuja jonkun kokeneen johdolla! Myös kettua olisi mukava päästä moikkaamaan uudemman kerran.

Loppuun vielä yksi talvinen kuva Maunosta, onneksi ihan näin talvista ei enää ulkona ole :)


3 kommenttia:

Jalo kirjoitti...

Ohoh! Mul ei oo instagrammii mut mun mamma meinas alkaa seurata sua, ni sit mäkin nään sitä kautta uusimmat kuvat ja kuulumiset!

Täällä peitti aamusella lumikerros maata, ei sentään ihan noin paksu ja sulihan se jo hetkessä poiskin... Kesää edelleen odotellessa! :)

Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Meillä on ollut sama mielessä, että instagrammiin pitäisi lätkäistä karvaveijarit, mutta tämäkin on vasta ollut aikeen vaiheessa, joten konkreettisia toimia asian eteen ei olla tehty. Paitsi otettu kuvia - eli siis tavallaan tämähän on jo sitten puoleksi tehty! :)

Liisa kirjoitti...

Meillä instagramiin meno vähän tyssäsi, kun isäntäihmisen kännykkä sanoi tööt. Mutta ihan kohta taas sinnekin päivitellään!