sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Alati muuttuva mäyris.

Isäntäihminen on ollut viiden päivän reissussa ja emäntäihmiselle sattui iltavuoro-aamuvuoro yhdistelmä, joten Mauno meni hoitoon. Hoidosta palasi väsynyt ja tyytyväinen nakki.

Mäyräkoira täydessä mitassaan vie yllättävän paljon tilaa.

"Lälläslää, ihmiseni murtuivat ja nykyään saan olla sohvallakin!"

Unenpöppöröinen parka.
Pari postausta taaksepäin voivottelin Maunon vaikeuksia kohdata toiset koirat lenkillä. Nyt tilanne on uudenlainen, mutta edelleen haastava. Mauno löysi sisäisen egoilijansa, ja tänään aina koiran kohdatessaan alkoi hyppiä ja pomppia, haukahtikin yhdelle springeriraukalle. Teki mieli huudella kaikille vastaantulijoille, että "Tämä on vasta kahdeksan kuukautta, kyllä se aikuisena osaa käyttäytyä!". Olen tosin huomannut, että muillakin on kohtaamisen kanssa ongelmia ja suurin osa vastaantulijoista myös reagoi Maunoon jollain tavalla. Luojalle kiitos ettei nakki ole vielä hoksannut voivansa rähistä mielin määrin, onneksi se on muutenkin hyvin vähähaukkuinen.

Miten näin kiltinnäköinen koira voi toisinaan olla niin tuhma?

Rennosti poseerailee ja mietiskelee kepposia.

 Päivällä valoa oli riittävästi pieneen kuvailuhetkeen ja koirakin oli sopivassa mielentilassa. Komea poika, vaikka itse sanonkin!

Tästä postauksesta tuli melkoinen sillisalaatti, pahoitteluni! Jännittävää vaali-iltaa kaikille :)

3 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Komea kaveri, ei muuta voi sanoa.
Ollikin vietti kanssamme vaali-iltaa - kuorsaten. Kukaan ehdokkaista ei profiloitunut koiraihmisinä.

Myrsky kirjoitti...

Oot kyllä miähekkään näkönen. Äippä kyl sanois, että söpön, mut mä en kehtaa :)

Ai et hauku? Mä haukun sunkin eestä. Äippä käy kuumana ja mulle ostettiin haukunestopanta. En mä kyl just sillon haukukaan, mut heti taas ku panta pannaan hyllylle. Mä oon viksu.

Liisa kirjoitti...

Mauno kiittää kehuista! Myös Olli sekä Myrsky ovat molemmat oikein komeita ilmestyksiä :)!

Ja Myrsky, Mauno ei hauku paljon, mutta vinkuu. Jos herkku ei meinaa tulla lelusta suosiolla, Mauno vinkuu. Jos emäntäihminen menee vessaan Maunon mielestä väärällä hetkellä, Mauno vinkuu. Ja niin edelleen. Ei niin äänekästä, mutta aivan yhtä hermostuttavaa, ihmisten mielestä siis.