sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Lumi tuli! Samoin vuosi 2012.

Edellisestä postauksesta seuraavana aamuna maahan oli satanut lunta! Kannatti siis toivoa. Lunta tuli vain sentti tai pari, mutta se jäi. Hyvästi kuratassut ja mutainen maha, tervetuloa valo.

Sitten pari sanaa Maunon ensimmäisestä vuodenvaihteesta. Emäntäihminen ehti hysterisoida itsensä paukkuarasta, paniikissa ympäriinsä hortoilevasta nakista. Edellinen karvakaveri, kultainennoutaja Loordi, sai ensimmäisestä uudesta vuodestaan "trauman" ja pelkäsi kovasti paukkuja koko elämänsä. Aatto ja pari päivää sen jälkeen olivat hankalia, kun iso koira saattoi kesken lenkin mennä pois tolaltaan ja hakeutua suorinta tietä kotiin turvaan. Aattoiltana oli turha kuvitella ulkoilevansa neljästä eteenpäin, pommitus kun tuppaa aina alkamaan ennen sitä maagista aikarajaa... Mutta takaisin Maunoon. Pikkupötkö ei ollut pommeista moksiskaan! Pystyimme hyvin kävelemään kolmisen kilometriä keskustaan ystävillemme ja kävimmepä katsomassa kaupungin ilotulituksenkin, ei tietenkään pelipaikoilta vaan pitkän välimatkan päästä. Hieman harmillisia olivat uudenvuoden juhlijoiden omat raketit, joita surutta räjäyteltiin, vaikka keskustassa omien pommien ampuminen on kielletty... Mutta Mauno selvisi kaikesta hienosti herkkuja mutustellen. Olen lukenut, että stressaantunut koira ei syö, joten ilmeisen lungi nakki on meille siunaantunut :)

Ai joku uusi vuosi? It's all good!
Sunnuntai on meillä sujunut pötkötellessä. Ulkoiltu on aurinkoisessa talvisäässä ja muuten vain makoiltu ja toivuttu edellisestä vuodesta ja varsinkin loppuvuoden hulinasta. Maunolle seuraava vuosi tuo toivottavasti tullessaan paljon kivoja uusia kokemuksia, kenties näyttelyitä ja muita harrastuksia. Se ainakin tiedetään, että vuoteen 2012 kuuluu Maunon ensimmäiset synttärit kesäkuussa, muutto uuteen kotiin viimeistään syksyllä ja paljon ihania koiramaisia puuhia!

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2012 kaikille meidän ystäville, tuttaville ja blogikavereille!

1 kommentti:

Myrsky kirjoitti...

Mitä mainiointa vuotta sinulle Mauno! Hyvä, kun paukut eivät mielenrauhaasi järkyttäneet. Olet rohkelikko.