tiistai 3. tammikuuta 2012

Onni on oma koiraystävä!

Kylläpä emäntäihminen keksikin nokkelan otsikon, jestas sentään! No, asiaan. Koska lumi satoi viimein, pääsi Mauno taas nauttimaan koiraseurasta. Leikkikaverina kukapa muukaan kuin ykkösystävä Onni! Onni on kasvanut jo sen verran isoksi, että kaverusten leikit alkavat olla jo melko tasaväkisiä. Onni ei enää piiloudu ihmisten jalkoihin, eikä Mauno pääse leikkimään vaani-hyökkää-taklaa-leikkiä.

Pitemmittä puheitta, kuvia olkaapa hyvät. Kuvat ovat aivan yhtä "selkeitä" kuin tässä postauksessa ja tällä kertaa haastetta lisäsi lumi, joka sattuu olemaan lähestulkoon samaa väriä kuin Onni. Tunnelma kuitenkin välittynee.Harvoja edes hieman tarkkoja kuvia. Katsokaa nyt tuota Onnin lelukoiranaamaa!Tässä pojat selkeästi supattelevat toisilleen ketkuiluvinkkejä.
Onni on oma koiraystävä ja onni on ystävä, jolla on koira! Vielä mahtavampaa on, kun ystävä sattuu asumaan lähellä ja koirakin on samaa kokoluokkaa oman karvakamun kanssa. Leikkihetki on superkiva koiralle ja on siitä omistajillekin iloa, kuten seuraava kuva osoittaa... ;) Leikitään taas pian, Onni!

Tältä Mauno näytti leikkihetken jälkeen.

4 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Sulla on Mauno kirjaimellisesti Onni mukana. Kivat leikit ja varmasti uni maittaa tommosen meuhkaamisen ja riemurallin jälkeen.

Maria ja Onni kirjoitti...

Hih, Onni oli vähintään yhtä väsynyt koko illan, kivaa vaihtelua tuon kurakelin aiheuttaman sisälläoloreuhaamisen jälkeen omistajillekin :)

Joka lenkillä on pitänyt käydä "leikkikenttä" tarkastamassa, jos Mauno olisikin ollut leikkimässä. Pitää järjestää uudet leikit toveruksille taas lähiaikoina.

Aikku kirjoitti...

Onni näyttää olevan kiva painikaveri, todella riehakasta menoa ollut.

Meillä ulkoillaan viikottain Pate-lagoton kanssa, mutta en anna poikien painia. Pate on pentu, mutta isokokoinen, ja pelkään Ollin selän puolesta, ettei vaan kaveri hyppää selän päälle.

Liisa kirjoitti...

Myrsky, näin on! Onni on kyllä ihan ykköskamu, varsinkin nyt kun se on vähän kasvanut.

Maria, ehdottomasti pian uudestaan leikkimään, voi olla että soittelen tässä ihan lähipäivinä :)

Olli, piti ihan googlata tuo lagotto, hauskan näköinen rotu :) Maunonkin leikkikaverit ovat olleet pääasiassa pieniä, tai sitten selvästi vanhempia isoja koiria, jotka eivät varsinaisesta leikkimisestä ole niin innostuneita. Juurikin tuo selkä pelottaa. Onneksi mäyris ei kuitenkaan ole niitä hentoisimpia rotuja!